Finaleavond Rabo ClubSupport Stemcampagne

13 oktober 2023 11:50

Tijdens de finaleavond dinsdag 10 oktober in het Atlastheater maakte Rabobank bekent dat het Griendtsveenpark de meeste stemmen heeft gekregen tijdens de stemcampagne voor Rabo ClubSupport 2023. Rabobank bedankt al haar leden die de afgelopen periode hebben gestemd op hun favoriete club. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van verenigingen in Nederland. In totaal zijn er ruim 500.000 stemmen uitgebracht op de ruim 32.000 clubs en verenigingen die zich hadden ingeschreven met een maatschappelijk doel.

Griendtsveenpark groot netwerk aan vrijwilligers

Het Griendtsveenpark in Erica ontving een cheque van € 5.000,-- euro. Dit is het maximumbedrag wat tijdens de Rabobank Stemcampagne wordt uitgekeerd. De nieuwe voorzitter de heer Savenije geeft aan dat het park een groot netwerk van vrijwilligers kent en daardoor veel stemmen weet te trekken. Het bedrag wordt goed besteed. ‘We willen graag een overkapping voor de gereedschappen realiseren’.


Alle uitslagen Rabo ClubSupport Stemcampagne 2023

Rabobank support al meer dan 20 jaar clubs met geld, kennis en een netwerk

Iedereen verdient een club. Een plek waar je welkom bent, elkaar ontmoet, en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland met Rabo ClubSupport. Een gezond verenigingsleven is een belangrijk onderdeel van een duurzame en leefbare regio. Samen met onze partners NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden biedt Rabobank clubs en verenigingen kennis, netwerken en geld.

Coöperatief dividend voor een toekomstbestendig verenigingsleven

De bank biedt vanuit haar coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, extra hulp aan de verenigingen met de meeste stemmen. Alleen al in Groningen en Drenthe wordt er jaarlijks meer dan 4 miljoen euro beschikbaar gesteld. Zo helpen we samen het verenigingsleven en de regio duurzaam en toegankelijk te houden. In het kader van 125 jaar schenkt Rabobank in 2023 nog eens € 625.000,-- extra voor beide provincies.