Rabo &Co op de mat bij 1,5 miljoen leden

12 juli 2022 12:34

De nieuwste Rabo &Co, het ledenmagazine van Rabobank, wordt vanaf 12 juli bezorgd bij onze leden. Rabo &Co verschijnt drie keer per jaar en bevat inspirerende lokale, regionale en landelijke verhalen.

In deze editie lees je o.a. hoe jong & oud omgaan met geld, vertelt Jelmer van de Mortel over een nieuw initiatief van Rabobank rond boslandbouw en zetten we een lokale vrijwilliger in de spotlights. Ook gaan we op reportage bij de Tall Ships Races in Harlingen en spreken we met de wethouder van de gemeente Leeuwarden Hein de Haan over goed en betaalbaar wonen. Veel leesplezier!

Bekijk onze nieuwste Rabo &Co hier.

Ledenaanbiedingen

In elke editie van Rabo &Co staan nieuwe aanbiedingen voor onze leden. Van korting op zonnepanelen tot mooie producten en diensten van maatschappelijke ondernemers. Benieuwd wat we je deze keer te bieden hebben? Bekijk dan hier onze lokale én landelijke ledenaanbiedingen.

Wel klant maar nog geen lid?

Klant van Rabobank en wil je ons ledenmagazine ook thuis ontvangen? Word dan lid! Ga in de Rabo App naar Zelf regelen -> Lidmaatschap -> en doe mee! Of klik hier.