Coöperatief Dividend Cheque-uitreikingen voor lokale clubs en verenigingen

17 mei 2024 11:46

Verschillende lokale clubs en verenigingen in de regio hebben dankzij het Lokaal Coöperatief Dividend van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland een welkome financiële bijdrage ontvangen. Hier zijn enkele hoogtepunten:

RCS

  1. Stichting de Meenthe uit Steenwijk; heeft een bijdrage ontvangen om een theaterbezoek mogelijk te maken voor kinderen die opgroeien in armoede.
  2. Coöperatie Groen Gas Koekange Echten u.a. uit Koekange; een bijdrage ontvangen voor de opstart (onderzoek/haalbaarheid) van een biogasnetwerk Koekange Echten.
  3. Stichting Bosch en Vaart uit Meppel; een bijdrage voor het verduurzamen van de rijks monumentale boerderij Evesingehus te Meppel.
  4. Voetbalvereniging d’ Olde Veste ’54 uit Steenwijk; een bijdrage voor het creëren van een duurzame kantine, maar ook een duurzaam gebruik door gebruik van ruimtes door andere maatschappelijke instellingen.
  5. Meppeler Lawn Tennisclub uit Meppel; een bijdrage voor de aanleg van ledverlichting op de tennisbanen.
  6. Stichting Schuldhulp uit Meppel; een bijdrage voor het opleiden van nieuwe schuldhulpmaatjes.
  7. Sportvereniging ‘Vlugheid en kracht’ uit Sint Jansklooster; een bijdrage voor het verduurzamen van de kantine en keuken.

Meer weten over het Lokaal Coöperatief Dividend?

Het coöperatief dividend steunt vernieuwende initiatieven die bijdragen aan duurzame ontwikkeling in de regio van Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Het is inspirerend om te zien hoe deze financiële steun lokale gemeenschappen versterkt en bijdraagt aan duurzame groei. We kijken uit naar meer succesverhalen in de toekomst! Meer weten? Zie Onze coöperatieve bijdrage - Meppel-Staphorst-Steenwijkerland - Rabobank