Rabobank Zeeuws-Vlaanderen zoekt een nieuw lid voor haar RvC

16 mei 2024 14:59

Heb jij hart voor de lokale samenleving, een uitgebreid en stevig lokaal netwerk? Kun jij ervoor zorgen dat de maatschappelijke thema's van de Rabobank worden vertaald naar de lokale gemeenschap? En vind je het leuk om te verbinden en te zorgen voor een goed samenspel tussen commissarissen, ledenraad, leden en medewerkers van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen? Dan ben jij misschien het nieuwe lid van de RvC dat wij zoeken!

RvC

Organisatie

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen maakt deel uit van kring Zuid-West Nederland, samen met de leefgebieden Breda Amerstreek, De Zuidelijke Baronie, Zeeuwse Delta, Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-West Brabant. De bank bestaat uit medewerkers die denken in kansen, ambitieus zijn en werken in een resultaatgerichte cultuur. Wij houden van creatieve, ondernemende mensen met een echte teamspirit die elkaar feedback geven om beter te worden. We geven elkaar de ruimte en inspireren elkaar om – ook samen met klanten en leden – nieuwe ideeën (door) te ontwikkelen.

Als coöperatieve bank streeft Rabobank ernaar om de ambities van leden en klanten te verwezenlijken. Daarvoor is het belangrijk dat elke lokale bank een deskundig toezichthouder en klankbord heeft in de vorm van een Raad van Commissarissen (RvC). De RvC bestaat uit leden uit onze omgeving die gevraagd en ongevraagd advies geven aan onze directie, toezicht houden op ons beleid en de ledeninvloed waarborgen.

Profiel

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen zoekt een gedreven commissaris met een onafhankelijke en positief-kritische grondhouding. Als betrokken en actief lid van de RvC zorg je dat Rabobank Zeeuws-Vlaanderen bijdraagt aan het versterken van de samenleving en het welzijn van de individuen. Voor directie ben je een klankbord en vanzelfsprekend vervul je de ambassadeursrol met veel plezier.

De nieuwe commissaris is maatschappelijk betrokken en een energieke teamplayer die de coöperatie een warm hart toedraagt. Als persoon ben je verbindend, sensitief en heb je affiniteit met de maatschappelijke thema’s waar we ons voor inzetten.

Bekijk de volledige profielschets hier.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Viola Poppe- van der Vet, voorzitter RvC, via info@binnenbuitenadvies.com en 06-53705213 of Nynke van der Ploeg, lid RvC, via nynke@ploegplus.nl en 06-29555255

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je cv en motivatie voor 23 mei 2024 naar directie.kring.zwn@rabobank.nl

De eerste ronde gesprekken staat gepland op maandagmiddag 27 mei 2024 en/of dinsdagmiddag 28 mei 2024 in Terneuzen.