Workshops Verenigingsondersteuning

11 november 2021 10:37

Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport hebben clubs en verenigingen kunnen aangeven op welke thema’s zij verder willen ontwikkelen. Rabobank wil graag op deze behoeften inspelen en nodigt clubs en verenigingen daarom uit voor de online workshops Vrijwilligersmanagement, Ledenbinding en Geld Genereren om samen te worden geïnformeerd en geïnspireerd op deze thema’s.

Rabo ClubSupport 2021

Workshop Vrijwilligersmanagement

Ken je dat sprookje van die vereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje! Ook jouw vereniging kan vrijwilligers vinden en behouden die plezier hebben in wat ze doen. De grote uitdaging is om te ontdekken hoe de (totale) vereniging hier concreet invloed op heeft én om dat ook echt te verankeren binnen de vereniging.

Maandag 29 november, 19.30 tot 21.00 uur

Dinsdag 30 november, 19.30 tot 21.00 uur

Workshop Ledenbinding

Hoe zorg je voor meer leden voor de vereniging en dat je leden betrokken blijven bij de club? Het is iets waar veel verenigingen mee worstelen. Bij het oplossen van deze vraag draait het om het vaststellen van het cadeau dat je je leden geeft. Als je duidelijk voor ogen hebt voor wie de activiteiten van de club bedoeld zijn, is het gemakkelijker om aan te sluiten op de wensen van (nieuwe) leden.

Woensdag 8 december, 19.30 tot 21.00 uur
Donderdag 9 december, 19.30 tot 21.00 uur

Workshop Geld Genereren

Iedere vereniging heeft behoefte aan inkomsten om toekomstbestendig te worden en te blijven. Maar hoe ga je slim aan de slag met sponsoring of zorg je ervoor dat je crowdfunding campagne een succes gaat worden?

Maandag 13 december, 19.30 tot 21.00 uur
Dinsdag 14 december, 19.30 tot 21.00 uur

Aanmelden

Aanmelden kan door op één van de data te klikken. Je mag je voor meerdere workshops inschrijven. Enthousiasmeer vooral ook een ander bestuurslid om aan te sluiten. Op die manier wordt de opgedane kennis binnen de vereniging meteen gedeeld.

Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid willen wij, samen met onze partners NOC*NSF en LKCA, verenigingen écht sterker maken. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.