Je eerste huis kopen? Rabobank helpt je stap voor stap op weg.

15 mei 2024 9:00

Kom naar Jouw Eerste Huis Event op maandag 10 juni in Etten-Leur. Je bent vanaf 18:30 uur welkom in Cultuurhuis De Nobelaer, Parklaan 2. Je leert hier meer over wat er bij het kopen van een huis komt kijken, waar je op moet letten en je krijgt tips over duurzaam wonen.

Eerste huis

Inhoud en programma

Het belooft een interessante avond te worden. Op het programma staan onder andere korte oriëntatiegesprekken met onze financieel adviseurs en workshops met een makelaar, notaris én nieuwbouwadviseur. Wil je wooninspiratie opdoen? Loop dan zeker langs de stand van de interieurstyliste. Het is de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Ben je nu nog niet op zoek naar een huis? Ook dan is het programma zeker interessant voor jou.

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden.

Meer mogelijk dan je denkt

Wat heb je te besteden, moet je nog even sparen of is huren een optie? Misschien ben je zzp’er of heb je een tijdelijk contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft geen klant te zijn van Rabobank. We organiseren de avond voor alle jongeren uit de regio die antwoord willen op vragen over hun eerste huis. Deelname is kosteloos. Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden!

Aanmelden Jouw Eerste Huis Event

Wil je het event bijwonen? Meld je dan uiterlijk woensdag 5 juni aan en laat je gegevens achter. Dit event wil je niet missen!