Wie jarig is trakteert

9 januari 2024 16:07

Omdat we als Rabobank dit jaar 125-jarig bestaan, hebben we ons extra ingezet. Met een eenmalige extra bijdrage in De Zuidelijke Baronie van €125.000 ondersteunen we duurzame projecten en initiatieven die de lokale gemeenschap versterken. Met de Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage geven we landelijk in totaal € 9,75 miljoen terug aan de samenleving.

Foto

Samen met leden, klanten en onze collega’s hebben we actief gezocht naar lokale initiatieven en projecten die financiële ondersteuning nodig hadden. In november ontvingen we landelijk een overweldigende respons van ruim 3.400 aanvragen voor een totaalbedrag van meer dan € 56 miljoen.

En dat heeft succes gehad! Dankzij deze inspanningen worden landelijk ruim 1.600, in Zuidwest-Nederland 131 en De Zuidelijke Baronie 16 initiatieven en projecten ondersteund met de Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage.

Onderstaande verenigingen en stichtingen uit De Zuidelijke Baronie hebben een bijdrage ontvangen vanuit de coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage.

· -Stichting Vogelrevalidatiecentrum Zundert

· -CV de Goudpoepers

· -Stichting Wielerdorp Rijsbergen

· -SPOZ Antoniusschool

· -Buurtvereniging de Vier Winden

· -Natuur- en Landschapsvereniging Gilze en Rijen

· -Coöperatieve Vereniging Fruitport West-Brabant u.a.

· -Basisschool Heilinde

· -Dorpshuis De Nachtegaal

· -Stichting Het Noordbrabants Landschap

· -Stichting Cultuurplaats

· -Streeknetwerk LandStad De Baronie

· -Belangenvereniging Riel

· -Stichting Lokale Omroep Baarle

· -Voetbalvereniging Gilze

· -Assortimentstuin Zundert