Ledenaanbieding kalender of agenda

17 februari 2021 11:07

Al vele jaren gaven we in het derde kwartaal agenda’s en kalenders aan onze leden. Hier komt vanaf 2021 verandering in. In 2021 kunnen leden met € 2,50 korting een agenda of kalender afhalen bij een boekhandel in de regio. We stoppen met het uitgeven van Rabo-kalenders en agenda’s.

Ledenaanbieding kalender of agenda

Ledenaanbieding

In de week van 23 november ontvangen leden het ledenmagazine Rabo &Co. In deze editie staat de ledenaanbieding. Tot en met 31 december ontvangen leden met de kortingscoupon (uitknippen en meenemen) € 2,50 korting op een agenda of kalender naar keuze. Zolang de voorraad strekt.

Lokaal kopen stimuleren

Rabobank stimuleert het lokaal kopen. Dat doen we al door onder andere Support Your Locals, Boerschappen en Lekkerder bij de Boer een platform te bieden. Met de ledenaanbieding in de november editie van ons ledenmagazine Rabo & Co maken we het mogelijk dat u met korting een agenda of kalender koopt bij een boekhandel bij u in de regio.

Een agenda of kalender naar eigen keuze

We kregen vaak de vraag of het formaat of de schrijfruimte van onze kalender aangepast kon worden. Met de kortingscoupon uit het ledenmagazine kiest u nu zelf een kalender of agenda, met een door u gewenst formaat.

Welke boekhandels doen mee?

Er zijn drie boekhandels die meedoen met de ledenaanbieding.

Boekhandel van de Sande, Noordstraat 55 in Terneuzen Boekhandel van Remortel, Nieuwstraat 25 in Sluis Boekhandel van Remortel, Gentsestraat 24 in Hulst

Vragen?

Bent u nog geen lid of bent u wel lid en ontvangt u geen ledenmagazine. U kunt uw lidmaatschap zelf regelen via de app onder 'service' en vervolgens 'lidmaatschap'. Meer informatie over het lidmaatschap leest u hier.