Het verleiden van de business angel bij Money Meets Ideas Brainport

7 september 2022 14:42

Ben je start-up of scale-up ondernemer en is “World Domination” je ambitieniveau? Rabobank kan je met de Rabo Innovatielening op weg helpen met de financiering van jouw vernieuwende product of dienst. Zelfs als er nog geen bewezen resultaten, cashflow of betalende klanten zijn.

Daarnaast faciliteren we als Rabobank het platform Money Meets Ideas Brainport om ondernemers en particuliere investeerders met elkaar in contact te brengen om de mogelijkheden van informal investing, ook wel angel investing genoemd, te verkennen. Dit is een financieringsvorm waarbij particuliere investeerders, veelal (oud-)ondernemers, risicodragend kapitaal verstrekken aan vaak jonge, expanderende ondernemingen. Deze ondernemers kunnen de kennis, het netwerk en de (levens-)ervaring van business angels goed gebruiken. Bijvoorbeeld bij de groei van de onderneming, de ontwikkeling van het ondernemersplan en de coaching in het groeiproces.

In magazine FRITS #4 staat een artikel over start-up Lusoco, die deelgenomen heeft aan Money Meets Ideas Brainport. Daar ontmoette Jeroen ter Schiphorst van Lusoco, potentieel investeerder Berry van Waayenburg en startte de verkenning, of er daadwerkelijk een deal te sluiten viel.

Lees het hele artikel hier.

Meer weten over Money Meets Ideas Brainport of de Rabo Innovatielening ? Neem contact met ons op via privatebanking@rabobank.nl.