Rabobank als partner verbonden aan de Energie@Wonen Expo

15 maart 2022 9:50

Het is zowel de ambitie van de Rabobank als van KempenEnergie om een grote bijdrage te leveren aan het verduurzamen van De Kempen. De overgang naar energiezuinig en duurzaam wonen en het verduurzamen van de gebouwde omgeving zijn hierbij belangrijke opgaves. Om dit te stimuleren organiseren wij samen met KempenEnergie en de gemeente Bergeijk op zaterdag 21 mei 2022 de tweede editie van Energie@Wonen Expo.

Op 11 maart jl. werd de samenwerking tussen KempenEnergie en de Rabobank bekrachtigd door Johan van de Louw, directeur de coöperatieve Rabobank. Op het plein waar de Expo gaat plaatsvinden, werd de overeenkomst getekend.

Door corona een paar keer uitgesteld, maar nu weer definitief op de agenda. Op de Energie@Wonen Expo kunnen inwoners en ondernemers uit de Kempen veel praktische informatie ophalen over welke maatregelen ze kunnen nemen om minder energie te gebruiken en duurzame energie op te wekken. Midden in het dorp op een sfeervol ingericht plein. Er zijn stands van bedrijven en diverse presentaties. Ook de kinderen kunnen spelenderwijs kennis maken met energie. Daarvoor is er een samenwerking met de Ontdekfabriek in Eindhoven. Het belooft een leerzame zaterdag in mei te worden.

Noteer daarom 21 mei in de agenda: Bergeijk, Energie@Wonen Expo.