Lifeport Festival Circulair op 26 juni

9 maart 2023 19:14

Op 26 juni vindt van 14.00 - 17.30 uur de tweede editie van het Lifeport Festival Circulair plaats in het Radboudumc Experience Center. Dit is dé plek waar bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden samenkomen om een cruciale rol te spelen in de overgang naar een duurzame toekomst. Als trotse partner van het Lifeport Festival Circulair nodigen we je graag uit hierbij aanwezig te zijn!

Verzend het artikel per e-mail

Lifeport Festival Circulair voor het delen van kennis en ervaring!

Het Lifeport Festival Circulair is er voor iedereen die zich bezighoudt met circulariteit: mkb’ers, studenten, bestuurders, docenten en andere professionals. De middag belooft een complete onderdompeling te worden in de wereld van duurzaamheid, waar je nieuwe inzichten opdoet en waardevolle contacten legt.

Kijk voor het volledige programma op: Lifeport Festival - RvN@ (rvnhub.nl).

Vrijkaarten Lifeport Festival Circulair

Klaar om deel uit te maken van de circulaire beweging? Als trotse partner en lid van de RvN@ Circulaire Raad mogen we een aantal relatiekaarten verdelen. Heb je interesse om deel te nemen aan het Lifeport Festival Circulair op 26 juni? Stuur dan een e-mail met je naam en het aantal kaarten dat je wil ontvangen naar Communicatie.GEZ@rabobank.nl. Let op: er zijn maar een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar en op = op.

Zo bouwen we samen aan een betere toekomst!