Ella Kok-Majewska nieuw lid raad van commissarissen West Betuwe

16 juni 2022 9:58

Ella Kok-Majewska is benoemd tot lid raad van commissarissen bij Rabobank West Betuwe.

Tijdens de ledenraadsvergadering van 14 juni is de ledenraad van Rabobank West Betuwe unaniem akkoord gegaan met de benoeming van Ella Kok-Majewska als nieuw lid van de raad van commissarissen. Zowel directie, raad van commissarissen als ledenraad zijn enorm blij met Ella als nieuwe commissaris bij de bank.

Ella heeft een brede kijk op de coöperatie, kan zich goed verplaatsen in de thema’s van de Rabobank en heeft hier een duidelijke visie op. Ella werkt en woont in de regio en brengt vanuit haar huidige functie als directeur en streekarchivaris van het Regionaal Archief Rivierenland een breed netwerk mee. Naast haar werkzaamheden is zij onder andere lid van de raad van toezicht van Bibliotheek AanZet. Door zowel haar visie als haar persoonlijke eigenschappen is zij een welkome aanvulling op de Raad.

Ella over haar benoeming: “Als commissaris bij de Rabobank ben je toezichthouder, ambassadeur en klankboord in één. Door mijn lokale inbedding én een brede achtergrond haal ik op wat belangrijk kan zijn voor de bank. Zeker in de tijd waarin digitalisering en verduurzaming, haast niet bij te houden zijn. Wat volgt is een open gesprek over mogelijke kansen en meerwaarden.”

Met de toetreding van Ella nemen we ook afscheid van Hilde Engels. We bedanken haar voor haar jarenlange bijdrage en inzet voor de verbinding met de maatschappelijke initiatieven van de bank, specifiek op het gebied van Banking4Food en het bevorderen van biodiversiteit in de regio.

Daarnaast is Heske Groenendaal in de vergadering herbenoemd voor een termijn van 3 jaar.