Voordracht van kandidaten voor ledenraad Rabobank Rijk van Nijmegen

2 maart 2023 10:48

Vanuit de missie ‘Growing a better world together’ draagt Rabobank bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Het gaat om jou, om elkaar, om je leefomgeving en om de wereld. Als coöperatieve bank, zet Rabobank Rijk van Nijmegen haar kennis, netwerk en financiën in om de regio sterker te maken.

Verzend het artikel per e-mail

De ledenraad bestaande uit 39 leden behartigt het belang van onze klanten en leden. Zij zijn betrokken bij lokale activiteiten en zijn sparringpartner voor directie en raad van commissarissen. Jaarlijks vinden er wisselingen plaats. Voor de invulling van de huidige vacatures draagt de directie de volgende kandidaten voor:

Marianne Bakker-Otten uit Wijchen Wilbert Bary uit Wijchen Merijn Berendsen uit Nijmegen Simone Hamers uit Nijmegen John Peeters uit Nijmegen Maarten Puts uit Nijmegen Titus Radstake uit Elst Alexander Wolters uit Nijmegen

Als lid van Rabobank Rijk van Nijmegen kun je, met de steun van tien leden, zelf ook kandidaten aandragen. Stuur hiervoor vóór 16 maart 2023 een e-mail naar communicatie.gez@rabobank.nl.

Meer informatie
Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via communicatie.gez@rabobank.nl.