Leiden 2022 & Rabobank verbinden samen wetenschap en samenleving.

16 december 2021 13:55

2022 wordt een bijzonder jaar voor Leiden. Een jaar vol wetenschap; waar elke inwoner iets van zal meemaken. Een jaar vol congressen, bijeenkomsten en andere evenementen. Elke dag is er iets te ontdekken en te beleven. Interessant, leuk en waardevol voor de stad, alle inwoners en ondernemers van Leiden en omgeving. De coöperatieve Rabobank is, lokaal betrokken en dichtbij en dus partner van Leiden 2022. Nieuwsgierig?

Nibh lectus et tristique sollicitudin

Partnership Rabobank en Leiden 2022

De coöperatieve Rabobank is, lokaal betrokken en dichtbij en dus partner van Leiden 2022. Om bij te dragen aan de verdere sociale en economische ontwikkeling van de stad en de regio. Dit doen we onder andere door, samen met onze ledenraad, een aantal dagen in 2022 te adopteren. Bijvoorbeeld 2 juli. De dag van de coöperatie. Laat je verrassen door onze invulling ervan. Via de QR-code van die dag informeren we je later verder.

Als Rabobank vinden wij deze verbinding zeer belangrijk en zetten dan ook graag onze kennis en netwerk in om de wetenschap en de 100 wijken in Leiden met elkaar te verbinden.Samen met onze ledenraadsleden adopteren wij in de kalender een aantal dagen zoals de Coöperatiedag op 2 juli. Binnenkort vertellen we via de kalender link graag waar de geadopteerde dagen over gaan en wat er staat te gebeuren. Samen met onze ledenraadsleden adopteren wij in de kalender een aantal dagen zoals de Coöperatiedag op 2 juli. Binnenkort vertellen we via de kalender link graag waar de geadopteerde dagen over gaan en wat er staat te gebeuren.

Leiden European City of Science 2022

Leiden European City of Science 2022 is een wetenschapsfestival van 365 dagen, boordevol activiteiten, lezingen, workshops, excursies, tentoonstellingen en evenementen, voor iedereen met een nieuwsgierige geest. Leiden is in 2022 een jaar lang hét Europese podium voor de wetenschap. Tijdens talloze congressen, bijeenkomsten en andere evenementen worden grote vraagstukken van deze tijd belicht. Tegelijkertijd ontwerpen we met en voor inwoners van stad en streek een verrassend programma waarbij elke dag een ander nieuwsgierigmakend onderwerp centraal staat. Hét doel van Leiden European City of Science is om wetenschap en samenleving te verbinden.