Onze dienstverlening in Haarlem-IJmond verandert

14 oktober 2021 15:46

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App, eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Daarnaast maken de geldautomaten van alle banken plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er binnenkort geen automaten meer binnen in onze kantoren aanwezig.

Onze dienstverlening in Haarlem-IJmond verandert

Dit alles leidt ertoe dat steeds minder mensen een bankkantoor bezoeken. Rabobank Haarlem-IJmond opent daarom de kantoren Julianapark in Haarlem, Binnenweg in Heemstede en Dokweg in IJmuiden die al sinds december 2020 tijdelijk gesloten waren, niet meer.

Jerry Notenboom, directeur coöperatieve Rabobank Haarlem-IJmond“ Doordat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen, mede door de coronacrisis, is de digitalisering gaan versnellen. Dit heeft ons doen besluiten om deze kantoren niet meer te openen. Onze kantoren op Dreef in Haarlem en Stationsplein in Beverwijk blijven open voor al je bankzaken.”

Online of zelf regelen

Wist je dat vrijwel alle dagelijkse bankzaken 24 uur per dag, 7 dagen per week online geregeld kunnen worden? Ook voor gespecialiseerd advies, bijvoorbeeld over de hypotheek, kun je bij ons terecht via een telefoon-of videogesprek. Zo kun je je bankzaken blijven doen zoals je gewend bent, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Openingstijden kantoren en beschikbaarheid automaten

Kijk voor actuele informatie over onze kantoren op onzewebsite. Voor een persoonlijk adviesgesprek via video of een afspraak bij je thuis, in een van onze kantoren of elders, neem je contact met ons op. De locaties en openingstijden van de automaten van Geldmaat bij je in de buurt vind je op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Mobiele Bankservice

Het kan natuurlijk zijn dat je toch persoonlijke ondersteuning nodig hebt en minder mobiel bent om naar ons kantoor te komen. In dat geval komen onze adviseurs van de Mobiele Bankservice bij jou thuis. Zij ondersteunen je in je eigen vertrouwde omgeving met je bankzaken. Ook geven zij tips om financieel misbruik te voorkomen en tegen te gaan. En met de Rabo Geld Express zorgen we dat er contant geld thuis afgeleverd wordt. Nu kun je ons bellen, maar zodra het weerkan (naar verwachting per 1 oktober, afhankelijk van de maatregelen rondom Corona) staan onze mobiele adviseurs klaar voor persoonlijke afspraken.