Uitreiking Rabo ClubSupport

11 november 2021 12:09

De afgelopen weken hebben ruim 2300 leden van Rabobank Regio Schiphol via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal waren er 128 doelen en projecten waaruit men kon kiezen. Al deze clubs en verenigingen ontvingen afgelopen zaterdag in het nieuwe clubhuis van Atletiekvereniging Aalsmeer een cheque met een prachtig bedrag.

Mauris vitae dapibus eros

Na het tellen van alle stemmen bleek Stichting Adamas Inloophuis uit Nieuw-Vennep als grote winnaar uit de bus te komen. Zij ontvingen €4.358,44 vanuit Rabo ClubSupport voor het inrichten van de tuin. Maar er waren veel meer winnaars. Zo ontving stichting Bacchus een bijdrage voor de aanschaf van een projectiescherm en kan IJsclub De Blauwe Beugel het zomersportaanbod gaan uitbreiden middels trainingsmaterialen. Het totale overzicht is te bekijken op www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

Actief verenigingslid zorgt voor betrokken buurt

“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben,” vertelt Mart Pfeiffer, directeur coöperatieve Rabobank Regio Schiphol. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.”

Rabo ClubSupport

Via Rabo ClubSupport konden clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar hebben meer dan 30.000 clubs zich landelijk opgegeven, dat zijn er meer dan in 2020. In Regio Schiphol hebben 128 verenigingen zich aangemeld. Tot en met 25 oktober konden leden van de Rabobank via de Rabo Bankieren App stemmen op hun favoriete club of vereniging. Er zijn in totaal 2.378 stemmen uitgebracht.

Meer informatie vind je op Rabobank.nl/clubsupport