Kantoor Voor de Burchten 266 in Vleuten gaat sluiten

20 januari 2023 8:50

Het bezoek van klanten aan onze kantoren is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App, eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Door corona is deze ontwikkeling verder versneld. Daarom passen wij onze dienstverlening aan en sluiten we ons kantoor aan de Voor de Burchten 266 in Vleuten per 13 februari 2023.

Smiling young indian business woman talk on phone write note sit at office desk, female hindu professional secretary receptionist hold cellphone consult client make mobile call at corporate workplace

Vestigingen Rabobank

Je bent van harte welkom in een van de andere Rabobankvestigingen in de omgeving. De dichtstbijzijnde kantoren zijn:

IJsselstein, Overtoom 5 Nieuwegein, Schakelstede 77 Utrecht, Maliebaan 15 Woerden, Middellandse Zee 15.

Actuele openingstijden vind je hier.

Contant geld storten of opnemen

Voor het opnemen van contant geld kun je terecht bij de automaten van Geldmaat. Het aantal automaten neemt snel toe, er is er altijd één in de buurt. Locaties en openingstijden vind je op www.locatiewijzer.geldmaat.nl. Hoe de automaten werken lees je op www.geldmaat.nl.

Vind je het lastig om biljetten op te nemen of te storten? Dan kun je gebruik maken van de dienst geldmaat plus assistentie in een geselecteerd aantal winkels van Primera, Bruna of The Readshop. Je herkent deze winkels aan de sticker: geldmaat plus assistentie op de winkeldeur of op de etalage.

We zijn er voor je!

Dat blijven we ook. Ben je nog niet vertrouwd met onze online dienstverlening en lukt het niet om een van onze kantoren te bezoeken? Dan komt een van onze mobiele adviseurs graag naar je toe om je te helpen bij je dagelijkse bankzaken. Denk hierbij aan hulp bij het (starten) met mobiel- of internetbankieren, het regelen van een volmacht of de financiële afhandeling bij overlijden. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Wil je een afspraak maken? Bel ons via 088 722 66 00.