(Tijdelijke) sluiting Rabobank kantoren Bodegraven en Mijdrecht

17 februari 2021 16:25

Met dit bericht informeren wij u over het feit dat Rabobank de deuren van haar kantoor aan Bozenhoven 93 in Mijdrecht niet meer zal openen. Het kantoor was al gesloten sinds het begin van de coronacrisis, maar blijft nu definitief dicht. En dat het kantoor aan de Brugstraat 1 te Bodegraven tijdelijk dicht houdt. Graag lichten wij dit nader aan u toe.

Ravioli eleifend euismod dui vestibulum

Sluiting Rabobank kantoor te Bozenhoven Mijdrecht

Het bezoek van klanten aan onze kantoren is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App, eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er binnenkort geen automaten meer binnen in de kantoren aanwezig. Dit alles leidt ertoe dat in de toekomst steeds minder mensen een bankkantoor bezoeken. Het huurcontract van het pand liep daarnaast af. Daarom hebben wij besloten ons kantoor aan de Bozenhoven 93 te Mijdrecht te sluiten. We hopen u nader te berichten hoe we in Mijdrecht rond de zomer weer fysiek voor u aanwezig kunnen zijn.

Tijdelijke sluiting Rabobank kantoor te Bodegraven

Sinds maart 2020 zijn de deuren van het kantoor in de Brugstraat Bodegraven gesloten. Door de coronacrisis waren wij genoodzaakt de maatregelen in acht te nemen en de gezondheid van klanten en medewerkers te waarborgen. In ons kantoor aan de Brugstraat kunnen we de 1,5 meter afstand niet garanderen. Voorlopig blijven de deuren van ons kantoor gesloten. De verwachting is dat we de vestiging rond de zomer heropenen om elkaar te ontmoeten.

Hoe kunt u ons bereiken?

Uiteraard blijven wij graag met u in contact. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

telefonisch via (0348) 42 70 00 (particulieren) en (0348) 42 70 05 (bedrijven); per chat via de Rabo App; binnenlopen voor uw dagelijkse bankzaken in een van onze kantoren. Het dichtstbijzijnde kantoor is in Woerden, Middellandse Zee 15.