Kom jij de ledenraad versterken in Amersfoort-Eemland?

17 februari 2021 16:25

Wat maakt de Rabobank als coöperatie anders dan andere banken? Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Onze leden zijn bovendien meer dan gewone klanten. Ze praten en beslissen mee over de koers van de bank en over welke lokale projecten we steunen. We delen onze kennis en ons netwerk met de leden via allerlei evenementen en bijeenkomsten. Zo blijven we betrokken bij elkaar.

Kom jij de ledenraad versterken in Amersfoort-Eemland?

Samen sterker

De ledenraadsleden zijn voor de Rabobank een antenne in de lokale samenleving, zij vormen de schakel tussen onze bank en leden én zijn een belangrijk sparringpartner voor de directie en Raad van Commissarissen. De ledenraad van Rabobank Amersfoort Eemland vervult een mooie en betekenisvolle rol binnen de coöperatie: zij behartigen de belangen van onze klanten en 19.000 leden in de regio. Daarnaast beslissen zij mee over de koers van de bank en over hoe de bank zich inzet in de samenleving.

In de profielschets lees je alvast meer over de rollen en taken van de ledenraad en de thema's van onze bank.

Hoe stel je je kandidaat?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Indien de eerste indruk positief is, ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de selectiecommissie. Daarin vertellen we je meer over de rol en taken van de ledenraad. Uiteraard kun je dan ook jouw vragen stellen. We kijken uit naar jouw reactie!

Sollicitatieformulier