Kom jij de ledenraad versterken in Rijn en Heuvelrug?

17 februari 2021 16:25

Wat maakt de Rabobank als coöperatie anders dan andere banken? Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Onze leden zijn bovendien meer dan gewone klanten. Ze praten en beslissen mee over de koers van de bank en over welke lokale projecten we steunen. We delen onze kennis en ons netwerk met de leden via allerlei evenementen en bijeenkomsten. Zo blijven we betrokken bij elkaar.

Kom jij de ledenraad versterken in Rijn en Heuvelrug?

De ledenraad is op zoek naar nieuwe ledenraadsleden

De ledenraadsleden zijn voor de Rabobank een antenne in de lokale samenleving, zij vormen de schakel tussen onze bank en leden én zijn een belangrijk sparringpartner voor de directie en Raad van Commissarissen. De ledenraad van Rabobank Rijn en Heuvelrug vervult een mooie en betekenisvolle rol binnen de coöperatie: zij behartigen de belangen van onze klanten en ruim 18.000 leden in de regio. Daarnaast beslissen zij mee over de koers van de bank en over hoe de bank zich inzet in de samenleving.

Profielschets

Hoe stel je je kandidaat?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Indien de eerste indruk positief is, ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de selectiecommissie. Daarin vertellen we je meer over de rol en taken van de ledenraad. Uiteraard kun je dan ook jouw vragen stellen.

Sollicitatieformulier

We kijken uit naar jouw reactie!