Startersevenement Purmerend 2022

21 oktober 2022 15:00

Droom jij ook van jouw eigen bedrijf? Maandag 7 november vindt het Startersevenement in Purmerend plaats. Dit event is speciaal voor jou als je nadenkt om een bedrijf te starten of net gestart bent. De avond staat namelijk in het teken staan van inspiratie én informatie middels workshops die je kunt volgen. Maar het is ook dé plek om als startende of oriënterende ondernemer jouw netwerk uit te breiden.

Door het volgen van diverse workshops krijg jij antwoord op jouw persoonlijke ondernemersvragen. De workshops hebben diverse aandachtspunten; hoe schrijf ik een ondernemersplan?, wie zijn mijn klanten? en hoe profileer ik mijn eigen bedrijf online?

Het Startersevenement is een initiatief van de gemeenten uit de Regio Zaanstreek-Waterland, Rabobank en het Startersloket. Als partner van dit initiatief wil Rabobank startende ondernemers ondersteunen met de uitdagingen en kansen van deze tijd. Door het Startersevenement doen wij dit door het delen van kennis en het creëren van een waardevol netwerk.

Startersevenement Purmerend

Locatie: Stadhuis Purmerend, Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend
Tijd: inloop om 18:30 uur, start om 19:00 uur

Aanmelden en meer informatie: Startersevenement Regio Zaanstreek-Waterland (startersloket.nl)