Nieuw: de Coöperatieve Leden Awards

15 augustus 2022 19:23

De eerste editie Coöperatieve Leden Awards voor leden die het verschil maken is een feit!

Als Rabobank Kring Zuid-Holland roepen wij deze prijzen in het leven om leden in het zonnetje te zetten die een rolmodel zijn voor anderen, door zich op uitzonderlijke wijze in te zetten voor de grote uitdagingen die wij tot thema hebben gemaakt: Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en Energietransitie. Met de verkiezing willen we waardevolle initiatieven een boost geven.

Welk initiatief verdient een voetstuk?

De awards zijn een erkenning voor leden die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maken. Die in het afgelopen jaar een betekenisvol initiatief namen op een thema, door zich sterk te maken voor een duurzame en gezonde toekomst. Die vaak zelfs tot het uiterste gaan om een positieve impact te maken. We willen die initiatieven uitlichten en deze impactmakers een voetstuk bieden. Want waardering geven en ontvangen doet een mens goed, nietwaar? Leden van de ledenraad dragen kandidaten voor en presenteren hun genomineerden in de Week van de Coöperatie, tijdens de finale-avond van Rabo ClubSupport. Vervolgens kunnen álle Rabobankleden vanaf 10 oktober hun stem uitbrengen. De impactmakers die de meeste stemmen krijgen, belonen we met de Coöperatieve Leden Award.

Samen bereiken we meer

De thema’s vragen om samenwerking. Iedere stap is er één, en samen zetten we een grote stap voorwaarts. Ons doel is onze klanten en leden te stimuleren om op een positieve manier bij te dragen aan een thema. Om processen in beweging te brengen. Dat heeft vooral met onze missie te maken: Growing a Better World Together. De verkiezing levert inspiratie en nieuwe inzichten op en biedt bovendien gelegenheid om kennis en netwerk uit te wisselen, met mogelijkheden om samen te werken. Want helder is: samen bereiken we meer, zeker in de grote uitdagingen waar we met elkaar voor staan.

We waarderen ieder initiatief om de thema’s verder te helpen uitrollen en te versnellen. Maar er kan er maar één de winnaar zijn in elk leefgebied. Dat maakt dat er vijf Coöperatieve Leden Awards door de directeuren Coöperatieve Rabobank in de week van 21 november worden uitgereikt.