Workshops Rabo ClubSupport

4 april 2022 15:30

Veel clubs worstelen momenteel met dezelfde uitdagingen. Daarom heeft Rabobank in samenwerking met NOC*NSF drie workshops ontwikkeld over de meest voorkomende uitdagingen: vrijwilligersmanagement, ledenbinding en geld werven. Lokale verenigingen en stichtingen worden van harte uitgenodigd om aan een van deze workshops deel te nemen. Kies een workshop en de datum die je het beste uitkomt en meld je aan.

Inspiratieavond Rabo ClubSupport

Vrijwilligersmanagement

Ken je dat sprookje van die club die meer dan genoeg vrijwilligers heeft? Dat hoeft geen sprookje te zijn. Ook jouw vereniging of stichting kan vrijwilligers vinden én behouden. De uitdaging is om te ontdekken hoe je daar als club invloed op hebt. In deze workshop krijg je volop tips!
- maandag 16 mei 19.30 - 21.30 uur
- dinsdag 17 mei 19.30 - 21.30 uur

Ledenbinding

Hoe zorg je voor meer leden en dat je leden ook betrokken blijven bij je club? Zorg dat helder is voor welke doelgroep je activiteiten bedoeld zijn, zodat je zo goed mogelijk kan aansluiten bij de behoeften en wensen van (nieuwe) leden. In deze workshop ontvang je handige tips om mee aan de slag te gaan.
- maandag 23 mei 19.30 - 21.30 uur
- dinsdag 24 mei 19.30 - 21.30 uur

Geld werven

Iedere club heeft behoefte aan voldoende inkomsten om toekomstbestendig te zijn. Maar hoe ga je slim aan de slag met het werven van sponsors of het indienen van fondsaanvragen? Een goede aanpak lichten we in deze workshop toe.
- maandag 30 mei 19.30 - 21.30 uur
- dinsdag 31 mei 19.30 - 21.30 uur

Rabobank wil clubs graag sterker en toekomstbestendig maken, want zij gelooft in het belang en de kracht van lokale verenigingen. Maak gebruik van onze workshops om jouw club te versterken!