De Rabo Kidsweken zijn van start

12 oktober 2021 11:39

Van 16 oktober t/m 31 oktober organiseren wij speciaal voor onze jongste rekeninghouders de Rabo Kidsweken. Tijdens de Rabo Kidsweken zetten wij rekeninghouders van 0 t/m 12 jaar in het zonnetje.

Nibh lectus et tristique sollicitudin

Ben jij niet ouder dan 12 jaar én klant bij één van de deelnemende Rabobanken in Midden Oost Nederland? Dan mag je op zoek naar één van de 25 verstopte kluizen met daarin een cheque t.w.v. € 50,- en kan je meedoen aan onze creatieve wedstrijd, waarmee je zomaar kans maakt op € 25,- extra zakgeld!

En wil jij iemand anders verwennen, omdat deze wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Dan kan jij iemand nomineren die volgens jou een leuke prijs verdient. En bovendien maak je zelf ook kans op extra prijzen.

Dat is toch gaaf?

Uitnodiging verstuurd

Op vrijdag 15 oktober hebben al onze jongste rekeninghouders, via het mailadres van hun ouders/verzorgers, een uitnodiging ontvangen. Heb jij geen uitnodiging ontvangen? Dan is het (juiste) mailadres van jouw ouders bij ons niet bekend. Stuur dan een mail naar communicatie.mon@rabobank.nl en wij zorgen dat de uitnodiging alsnog jouw kant op komt. Of kijk op onze speciale actiesite.

Doe je mee? Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Groetjes van Rabobank Kring Midden Oost Nederland