Joram Maan nieuwe coöperatief directeur Rabobank Noord Veluwe

21 juni 2022 14:14

Joram Maan is de nieuwe directeur van Rabobank Noord Veluwe. Daarmee is hij de opvolger van Gerard Kok.

Joram Maan werkt sinds 2010 bij Rabobank waar hij diverse functies heeft gehad, zowel op het hoofdkantoor in Utrecht als op de lokale bank. De afgelopen jaren was hij directeur Midden en Kleinbedrijf voor onze regio Midden Oost Nederland.

Joram Maan: ‘Als nieuwe coöperatief directeur van Noord Veluwe kijk ik ernaar uit om kennis te maken met de inwoners van deze dit prachtige leefgebied. En met klanten en leden van de banken in het bijzonder. Ik ga graag het gesprek aan over onderwerpen die in deze regio’s spelen. Hierbij krijg ik energie van mensen en/of organisaties met elkaar verbinden om zo niet alleen elkaar, maar ook de regio te versterken. Maatschappelijke thema’s als de energietransitie, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen, banking4food en financieel gezond leven, zijn hierbij het uitgangspunt. Thema’s waar onze klanten en leden dagelijks mee te maken hebben. Samen bereiken we meer dan alleen en wil ik daar zijn waar en wanneer het nodig is. Toegankelijk, benaderbaar, met energie én met open vizier.’

Frida Hengeveld, voorzitter Raad van Commissarissen: ‘We verwelkomen Joram Maan graag als directievoorzitter van Rabobank Noord Veluwe. Voor onze lokale, coöperatieve bank is hij goed in staat maatschappelijke thema’s aan advisering te verbinden. Vanwege Joram zijn brede kennis, netwerk en gedrevenheid is hij in staat om de maatschappelijke agenda van Rabobank verder uit te bouwen en te verbinden aan bewoners, bestuurders en bedrijven van de regio Noord Veluwe.