Wilco Bosgoed nieuwe directeur Rabobank Het Nieuwe Land

28 november 2023 14:14

Rabobank heeft Wilco Bosgoed (48) benoemd als directeur coöperatieve Rabobank Het Nieuwe Land. Hij volgt hiermee Barry van de Lagemaat op die tot 1 november waarnemend directeur was voor deze regio.

Wilco Bosgoed nogmaals

Het Nieuwe Land omvat na de samenvoeging van de polderbanken Noordoostpolder-Urk en Flevoland bijna de gehele provincie Flevoland, behalve Almere. Een gebied dat Wilco goed kent vanuit zijn agrarische achtergrond. Hij beschikt dan ook over een breed zakelijk- en maatschappelijk netwerk in de polder en blijft naast zijn nieuwe rol ook als directeur Food & Agri in de kring Midden Oost Nederland werkzaam.

Wilco heeft er zin in en kijkt naar uit een prachtige uitdaging bij Rabobank Het Nieuwe Land. “Het goede werk van mijn voorgangers, gecombineerd met een hoog activiteitenniveau op de verschillende maatschappelijke thema’s die belangrijk zijn voor de provincie, geeft een goede basis voor een verdere verdieping. Daarmee kleuren we het onderscheidende vermogen van Rabobank in de provincie duidelijk in. Een goed fundament om op voort te borduren”, aldus Wilco.

Nieuw pand

Rabobank Het Nieuwe Land heeft niet alleen een nieuwe directeur, maar zal ook op korte termijn verhuizen naar een nieuwe vestiging in Emmeloord. De bank verhuist namelijk van het vertrouwde plekje aan De Deel 1 naar een kleiner pand, twee deuren verder op. Wilco geeft aan enorm blij te zijn met deze nieuwe locatie, midden in het centrum van Emmeloord. Wilco: ‘Het huidige pand was te groot geworden voor het aantal mensen dat er nog dagelijks werkt. Bovendien krijgt het een gedeeltelijke woonbestemming en zal er flink verbouwd gaan worden. Het vrijkomen van het pand aan De Deel 12 heeft een en ander versneld, maar we zijn er blij mee. Nu blijven we in het centrum - met parkeermogelijkheid - en daarmee zijn en blijven we goed bereikbaar voor onze klanten.’

Bankzaken

Het nieuwe kantoor sluit aan bij de wensen en eisen van deze tijd en biedt vooral een plek om elkaar te ontmoeten. Het is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Veel bankzaken regel je eenvoudig online. We vinden het belangrijk dat klanten bij ons terecht kunt voor dagelijkse bankzaken die je online niet kunt regelen, zoals bijvoorbeeld het regelen van een volmacht. Hiervoor kan je zonder afspraak bij ons binnen lopen.

Wil je vermogen opbouwen om eerder te stoppen met werken of ga je investeren in je bedrijf? We denken uiteraard graag met je mee. Voor een gesprek over je vermogen of zakelijke financiering kun je op afspraak bij ons terecht. Voor meer informatie, zakelijk gerelateerde vragen of het maken van een afspraak ga je naar rabobank.nl/bedrijven of bel je 088 722 66 66.

Geldtransacties

In het nieuwe kantoor zijn geen geldautomaten aanwezig. Voor contant geld kun je terecht bij de automaten van Geldmaat. Actuele locaties en openingstijden vind je op de website van Geldmaat: www.locatiewijzer.geldmaat.nl. Heb je moeite met het opnemen of storten van biljetten? Maak dan gebruik van de dienst ‘Geldmaat plus assistentie’ in een geselecteerd aantal winkels (zie ook website Geldmaat). Je herkent deze winkels ook aan de gelijknamige sticker op de winkeldeur of de etalage.