Workshop Internetbankieren en Mobielbankieren

22 februari 2023 10:11

Internetbankieren op uw computer of laptop? Of uw saldo checken op uw mobiel of tablet? Heel handig, zo heeft u steeds een overzicht van uw bij- en afschrijvingen en u kunt gemakkelijk een betaling doen. Maar ook een nieuwe bankpas of een reisverzekering regelt u bijvoorbeeld heel eenvoudig via de app.

Verzend het artikel per e-mail

We helpen u graag het gemak van het online bankieren te ontdekken. Tijdens de workshop ‘Introductie Internetbankieren en Mobielbankieren’ nemen we u stap-voor-stap mee.

Wat houdt de workshop in?

Binnenkort organiseert Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland samen met SeniorWeb Meppel deze introductieworkshop. Het bijzondere van de cursussen van SeniorWeb is dat ze worden gegeven voor én door leeftijdsgenoten. Vrijwilligers, die goed bekend zijn met het gebruik van de computer, de tablet en de smartphone. Ze laten u kennismaken met de mogelijkheden van bankieren via de app of via. In een prettige leeromgeving, dichtbij huis, met toegankelijk lesmateriaal.

De workshop is gratis en is afgestemd op de praktijk

U leert op eenvoudige wijze omgaan met het bankieren via de computer, tablet of smartphone. Na afloop bent u in staat om uw financiële zaken online te regelen. Voorwaarden voor deelname aan de workshop:

U bent bekend met de werking van een tablet of smartphone en deze kan een verbinding maken met wifi. U heeft de vernieuwde Rabo App van te voren gedownload U heeft een overeenkomst Internetbankieren bij Rabobank

Waar is de workshop en hoe meld ik me aan?

De workshops staan gepland op:

Woensdag 22 maart van 13.10 uur tot 15.10 uur Woensdag 29 maart van 13.10 uur tot 15.10 uur Dinsdag 4 april van 11.10 uur tot 13.10 uur

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de workshop?

Stuur dan een mail naar communicatie.mon@rabobank.nl, kom langs op onze vestiging in Meppel of meldt u aan via deze link.