Terugblik Ledenavond ‘Samen Sterk’ Rabobank Salland

4 juni 2024 11:43

Samen met circa 400 leden van Rabobank Salland hebben wij donderdag 23 mei tijdens de Ledenavond 'Samen Sterk' ons 125 jarig jubileum gevierd in de Deventer Schouwburg in Deventer. Boeiende verhalen die stof tot nadenken gaven, muzikale klanken en de magie van dans kwamen samen.

Foto Ledenavond Salland

"Samen Sterk" was niet zomaar een avond van entertainment; het was een viering van de kracht van de coöperatie. ‘Samen’ is het woord dat als een rode draad door de geschiedenis van onze bank loopt. En dat naadloos past bij onze coöperatie en bij deze ledenavond.

Boswachter Arjan Postma, nam de aanwezigen mee in hoe vanzelfsprekend de dierenwereld samenwerkt. Hendrik Jan Bökkers met zijn unieke mix van muziek en verhalen verraste het publiek met een kijk in zijn leven. Joey Schuit koppelde dit alles weer samen in een innovatieve vorm van vertellende dans. Muziekvereniging Eendracht uit Colmschate heeft voor een passende afsluiting van de avond gezorgd.

Daarnaast gaf de avond inzicht in hoe we als coöperatieve Rabobank invulling geven aan de maatschappelijke thema’s waarvoor we ons inzetten. Ook in de regio Salland. In onderstaande video vertellen collega’s en ledenraadsleden meer over hoe wij dit doen.

Bijdrage voor maatschappelijke initiatieven

Als coöperatieve bank zetten we ons in voor een toekomstbestendige samenleving en de maatschappelijke uitdagingen. Heeft u een maatschappelijke initiatief dat aansluit bij één van de maatschappelijke thema’s en onze leefomgeving beter maakt en kunt u ondersteuning gebruiken? Dien dan een aanvraag in via de website van Rabobank Salland. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op Onze coöperatieve bijdrage Rabobank Salland