Uitslag Rabo ClubSupport 2023

13 oktober 2023 16:49

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

In de periode van 4 september t/m 26 september 2023 konden onze leden via Rabo ClubSupport hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Benieuwd welke bedragen de deelnemende clubs hebben opgehaald?
Bekijk hier de uitslagen en de compilatie van Rabo ClubSupport 2023.

Rabo ClubSupport Ondersteuning

Als coöperatieve bank geven we ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen met de Rabo ClubSupport stemcampagne. En zetten we met RaboClubSupport Ondersteuning onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken.

Wil je de club toegankelijker maken, meer sponsors werven of het clubhuis verduurzamen? Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat. Het hele jaar door kun je als club deelnemen aan verschillende workshops en masterclasses. Ook kun je jouw club aanmelden voor een intensief traject waarbij je 1-op-1 wordt begeleid door een van onze experts. Klik hier voor meer informatie over de ondersteuning op maat.

Online Workshops Rabo ClubSupport

Van maandag 13 november tot en met donderdag 23 november 2023 organiseren we diverse online workshops waarin we de meest voorkomende thema’s behandelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid. Bekijk via deze link het aanbod en meld je aan.