Uitslag Rabo ClubSupport Breda Amerstreek 2022

20 oktober 2022 12:46

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld.

Verzend het artikel per e-mail

In de periode van 5 september t/m 27 september 2022 konden onze leden via Rabo ClubSupport hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Benieuwd welke bedragen de deelnemende clubs hebben opgehaald? Bekijk hier de uitslagen en de compilatie van Rabo ClubSupport 2022.

Uitreiking

De cheques zijn inmiddels verstuurd naar de deelnemende clubs. Een aantal clubs is voor de camera persoonlijk verrast met een feestelijke cheque.

Rabo ClubSupport, meer dan alleen financiële middelen

Als coöperatieve bank investeren we met Rabo ClubSupport onze kennis, ons netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Hoe doen we dat?

1. Kennis (verenigingsondersteuning)

Van een masterclass in ledenwerving tot begeleiding bij een nieuwe organisatiestructuur. Zo helpen we clubs om zelfredzaam te worden en blijven.

2. Netwerk (verenigingsondersteuning)

Samen weet je meer. Zo brengen we bestuurders van clubs en verenigingen bijeen, zodat ze van elkaar kunnen leren.

3. Financiële ondersteuning (Rabo ClubSupport)

Een deel van onze winst investeren we in clubs en verenigingen. Zo groeien ze duurzaam verder en kunnen nog meer mensen meedoen.

Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt!

Workshops Verenigingsondersteuning

In oktober hebben de clubs die meegedaan hebben met Rabo ClubSupport hun cheque ontvangen. Met deze cheque dragen we bij aan de ondersteuning voor mooie (maatschappelijke) doelen. Maar we doen meer! In november starten we met het organiseren van (online) workshops voor jullie. Samen met een aantal andere verenigingen informeren en inspireren we jouw club binnen deze thema’s. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijven van de workshop.