Inspiratieavond Rabo ClubSupport voor Sport & Cultuur donderdag 7 maart in Hulst

11 januari 2024 12:52

Een nieuw jaar met nieuwe kansen voor clubs & verenigingen! Wat zijn jullie doelen, dromen en ambities? Misschien wil je de club toegankelijker maken, meer sponsors werven of het clubhuis verduurzamen? Met Rabo ClubSupport Ondersteuning bieden we ondersteuning op maat. Groot of klein, wij vinden dat élke droom telt. Met Rabo ClubSupport helpen we je om jullie ambities waar te maken.

Reddingbrigade

Inspiratieavond Sport & Cultuur

Om te laten zien wat Rabo ClubSupport Ondersteuning voor jouw vereniging of stichting te bieden heeft, organiseren we een inspiratieavond voor sport & cultuur verenigingen of stichtingen op donderdag 7 maart bij Koning van Engeland.

Tijdens deze inspiratieavond hoor je wat er mogelijk is om jullie doelen te realiseren en daarnaast vertellen we je alles over het verduurzamen van je club. We bekijken de kansen en uitdagingen, ambities en dilemma's waar je als club tegen aanloopt bij je verduurzamingsvraagstuk. Ook ontdek je dat verduurzamen meer is dan alleen de energierekening verlagen. En je komt te weten dat je met weinig inspanning al veel kunt bereiken. Rabo ClubSupport kan jouw club ondersteunen met begeleiding op maat en dit doen wij samen met onze partners LKCA en NOC*NSF. Daarnaast geven we informatie over het Rabo Coöperatiefonds. Het fonds voor het indienen van een aanvraag op jullie verduurzamingsvraagstuk.

Programma:

19.00 uur | Ontvangst

19.30 uur | Welkom door Rabobank & Rob Veenman

19.45 uur | Uitdagingen op de club

20.15 uur | Duurzame club van de toekomst

20.45 uur | Vervolg en mogelijkheden rondom ondersteuning

21.15 uur | Borrel met hapje en drankje

22.00 uur | Afsluiting

Locatie:
De Koning van Engeland
Overdamstraat 4
4561 AL Hulst

Aanmelden:
We raden je aan om met tenminste één ander bestuurslid aanwezig te zijn, zodat je daarna samen aan de slag kunt met je hulpvraag of ambitie. Aanmelden kan tot donderdag 29 februari. Klik hier om jezelf aan te melden.