Kom jij de ledenraad van Helmond Peel Noord versterken?

28 februari 2022 16:25

De coöperatieve Rabobank zoekt ledenraadsleden met een mening. Wil je samen met ons de wereld om jou heen sterker en toekomstbestendiger maken? Dan is de ledenraad echt iets voor jou!

Ravioli eleifend euismod dui vestibulum

Als ledenraadslid vertegenwoordig je de belangen van de leden van de bank in jouw lokale leefomgeving. Je geeft advies aan de lokale bankdirectie en oefent invloed uit op de koers van de bank. Je gaat aan de slag met een maatschappelijke uitdaging van jouw keuze waar Rabobank zich sterk voor maakt: Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Energietransitie of Banking4Food.

Voor Helmond Peel Noord zijn wij op zoek naar vijf nieuwe ledenraadsleden;

Voor de vacature Energietransitie zoeken we drie ledenraadsleden met kennis, een netwerk en/of inspiratie op het thema energietransitie: Investeringen in duurzame energieprojecten, de overstap op hernieuwbare energiebronnen en advies over energiereductie/duurzaamheid in de woning en het bedrijf.

Voor de vacature Duurzaam Wonen zoeken we twee ledenraadsleden met kennis, een netwerk en/of inspiratie op het thema duurzaam wonen: meer duurzame woningen en toegang tot de woningmarkt voor woningzoekenden.

Op onze speciale pagina vind je meer informatie over de vacatures, wat je doet als ledenraadslid en wat wij jou bieden.

Geen vacature gevonden die aansluit bij het maatschappelijke thema waar jij affiniteit mee hebt? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.