Energie@Wonen Expo - De expo over verduurzamen van jouw woning!

10 mei 2022 8:33

Is dit het moment voor een warmtepomp? Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen? Is het slim om elektrisch te gaan rijden? Al deze vragen en meer worden beantwoord op de Energie@Wonen Expo op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 16.00 uur op “t Hof te Bergeijk. Rabobank is als partner verbonden aan de Energie@Wonen Expo.

Energie@Wonen Expo

KempenEnergie is dé energievereniging opgericht door trotse Kempenaren die streven naar een duurzame Kempen. Deze non-profit organisatie wil het mondiale klimaatprobleem lokaal aanpakken en onafhankelijk worden van de commerciële energieleveranciers. Door lokaal in actie te komen zorgt KempenEnergie voor een schonere woonomgeving waar u als Kempenaar de vruchten van plukt.

Lokale energieopwekking zal ervoor zorgen dat de zeggenschap en de opbrengsten in de regio blijven en ten goede kunnen komen aan de leefomgeving in de Kempen.

Wilt u ook een steentje bijdragen aan een duurzame Kempen? Op zaterdag 21 mei komen lokale, duurzame bedrijven bij elkaar om hierover al u vragen te beantwoorden op de Energie@Wonen Expo. De tweede editie van deze Expo zal plaatsvinden op en rondom ’t Hof in Bergeijk, waar u ook lezingen kunt bijwonen en demonstraties kunt bewonderen. Rabobank geeft een lezing over de financieringsmogelijkheden voor verduurzamen.

Benieuwd welke bedrijven aanwezig zullen zijn? Neem dan een kijkje op de Facebook-pagina van de Energie@Wonen Expo of op www.kempenenergie.nl/expo.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen terecht in de Ontdekfabriek waar ze spelenderwijs kennis kunnen maken met het opwekken van energie. Bouw mee aan een zelfrijdend autootje en reserveer alvast jouw plek via:

https://deontdekfabriek.nl/nieuws/energiewonen-expo/ De jongsten kunnen bouwen in de bouwhoek om zo hun eigen schuilplekje te maken.

Daarnaast kunt u terecht bij verschillende horecazaken rondom ‘t Hof. Na een hapje en een drankje zult u weer genoeg energie hebben om de stands verder te bezoeken of een ritje te maken in een van onze elektrische deelauto’s.


Geheel gratis kunt u langskomen op de Energie@Wonen Expo van 10.00-16.00 in Bergeijk. Tot dan!

De Energie@Wonen Expo wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Bergeijk en Rabobank