Openingstijden van onze kantoren

23 december 2021 10:09

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App. Eenvoudig, snel en wanneer het hen uitkomt.

Opening Rabo Contactpunt Baarle-Nassau

Mocht je ondanks deze (online) mogelijkheden toch een bezoek aan ons kantoor willen brengen, dan kan dat natuurlijk nog steeds. Onze kantoren zijn vanaf 1 februari 2022 geopend op maandag van 13.00-17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur. Een afspraak voor een hypotheekgesprek is op ons kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden. Telefonisch kun je bij ons terecht op maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.30 uur. Buiten deze openingstijden regel je je bankzaken ook makkelijk en snel via de app of internet. In geval van nood, zijn we altijd 24/7 telefonisch bereikbaar.

Kijk op onze website voor actuele informatie over de locaties en de openingstijden van onze kantoren.

Geldmaat sinds 1 oktober dé contant geld dienstverlener in Nederland

Met ingang van 1 oktober heeft Geldmaat de laatste geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank overgenomen. In onze kantoren staan per deze datum geen geldautomaten meer. Je kunt terecht bij de automaten van Geldmaat voor het opnemen en storten van contant geld. Naast de overgenomen bankautomaten, breidt Geldmaat de komende tijd ook op nieuwe locaties verder uit. Lees verder voor meer informatie.

Hulp aan huis bij bankzaken

Rabobank helpt je graag met je vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om via de digitale kanalen je bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar ons kantoor te komen. Dan is er de Mobiele Bankservice. Meer informatie over deze service lees je hier.

Meer weten of hulp nodig bij jouw (online) bankzaken?

Kijk altijd eerst of je de antwoorden op Rabobank.nl kunt vinden. Ook voor gespecialiseerd advies, bijvoorbeeld over de hypotheek, kun je bij ons terecht via een telefoon- of videogesprek. Zo kun je je bankzaken blijven doen zoals je gewend bent, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Heb je vragen of hulp nodig bij je (online) bankzaken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088 722 66 00. Zij helpen je graag.