Inspiratieavond Verenigingsondersteuning West-Brabant

25 maart 2022 11:13

Iedere club heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Diverse vraagstukken waar wij je graag bij helpen! Daarom biedt Rabobank met NOC*NSF en LKCA het programma Verenigingsondersteuning aan. Samen gaan we aan de slag om sport- en cultuur clubs in West-Brabant toekomstbestendig te maken.

Inspiratieavond

Inspiratieavond

Om te laten zien wat Verenigingsondersteuning jouw vereniging of stichting te bieden heeft, nodigen we je graag uit voor onze inspiratieavond op donderdag 21 april 2022. Tijdens deze avond vertellen inspirerende sprekers zoals Marleen van Engelen (NOC*NSF) en Daniel Klijn (verenigingsexpert en auteur van 'Besturen met een Visie' en 'Verenigingen veranderen') over hun visie op de toekomst van verenigingen. Tevens belichten we Rabo ClubSupport. Kortom een avond vol nieuwe ideeën, inspirerende succesverhalen en praktische tips.

Programma

19:00 uur Ontvangst
19:30 uur Welkom door Johan Staes, Rabobank
19:35 uur Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning
20:00 uur Inspiratiesessie Vereniging van de Toekomst
21:30 uur Afsluiting en borrel

Locatie en aanmelden

ZUITNL The Sports Community
Trivium 120
4873 LP Etten-Leur

Aanmelden voor de inspiratieavond kan met twee bestuursleden via het online aanmeldingsformulier . Wacht niet te lang met aanmelden, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heb je vragen? Neem dan contact op via communicatie.zwn@rabobank.nl .

Wij zien uit naar je komst en naar een inspirerende avond!