Voordracht kandidaten Rabobank ledenraad Oss Bernheze

17 februari 2021 16:25

Rabobank Oss Bernheze heeft ruim 31.000 leden. Zij worden vertegenwoordigd door de ledenraad en vormen de schakel tussen jou en de bank.

Ravioli eleifend euismod dui vestibulum

Procedure

Graag stellen we onderstaand een tweetal nieuwe ledenraadsleden aan je voor.
Als lid heb je het recht om kandidaten voor te dragen. Doe dat dan wel vóór 24 mei 2022, schriftelijke en ondertekend door minimaal 10 leden.
Hebben we voor die datum geen nieuwe voordrachten ontvangen? Dan worden deze twee kandidaten automatisch gekozen.

Julia van Schijndel

'Op dit moment staat mijn leven voornamelijk in het teken van: afstuderen en ondernemen!
Ik doe de master Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit en schrijf op dit moment mijn thesis over mediagebruik en politiek geweld. Het feit dat ik een maatschappelijk thema heb gekozen, komt niet uit het niets. Ik houd me namelijk graag bezig met de samenleving en verbondenheid! Ik ben daarom ook actief in het Megense verenigingsleven, onder andere bij onze voetbalclub R.K.S.V. Ulysses.
Allemaal met het doel om kinderen, jongeren en volwassenen te verbinden en een vitale gemeenschap op te bouwen. Het lijkt me ontzettend leuk om deze ambitie breder te kunnen trekken binnen de ledenraad. Hierbij kan ik vanuit mijn brede netwerk een waardevolle bijdrage leveren in het 'spotten' van behoeften bij verenigingen en inwoners. Daarnaast ben ik ondernemer en geef ik communicatieadvies aan verschillende bedrijven. Ik hoop als jonge ondernemer op een verfrissende en waardevolle manier te kunnen meedenken in de Ledenraad, misschien zelfs vanuit een communicatiewetenschappelijke invalshoek!'

Frederique van Oosteren

'Samen met mijn partner run ik een Autobedrijf op industrieterrein "De Bulk" te Ravenstein.
Als (jonge) ondernemer ervaar ik het bedrijfsleven van binnenuit. Ik hecht veel waarde aan goede dienstverlening, servicegerichtheid en klantencontact. Vertrouwen gaat boven alles. Zowel zakelijk als privé ben ik al mijn hele leven klant bij de Rabobank, dat is niet voor niets. Met genoegen sluit ik me daarom aan bij de ledenraad van de Rabobank. Ik denk en discussieer graag mee over hoe de Rabobank een goede binding kan houden met zowel de particuliere als de zakelijke omgeving.'