Vacature RvC Amstel en Vecht

17 februari 2021 16:09

Als coöperatieve bank streeft Rabobank ernaar om de ambities van leden en klanten te verwezenlijken. Daarvoor is het belangrijk dat elk leefgebied een deskundige toezichthouder en klankbord heeft in de vorm van een raad van commissarissen (RvC).

Vacature RvC Amstel en Vecht

De RvC van Amstel en Vecht bestaat uit leden uit onze omgeving die gevraagd en ongevraagd advies geven aan onze directie, toezicht houden op de commerciële en maatschappelijke performance van de bank en de ledeninvloed waarborgen. Wij zijn op zoek naar een enthousiast nieuw lid voor onze raad van commissarissen met hart voor regio Amstel en Vecht en een frisse blik op de positie van Rabobank daarin.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een betrokken commissaris met een onafhankelijke en positief-kritische grondhouding. Je beschikt over een hbo/universitair denk- en werkniveau en bent lid van Rabobank Amstel en Vecht of bereid om lid te worden.. Onze nieuwe commissaris is maatschappelijk betrokken, een mensgerichte teamplayer die de coöperatie een warm hart toedraagt én die goed kan anticiperen op een sterk veranderende samenleving en organisatie.

Voor de coöperatief directeur ben je een klankbord en vanzelfsprekend vervul je de ambassadeursrol met veel plezier. Als persoon ben je verbindend, sensitief en heb je affiniteit met (een van) de maatschappelijke thema's Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en de Energietransitie.

Commissarissen treden op als ambassadeur namens Rabobank, verbreedt tegelijkertijd zijn eigen kennis en ontwikkelt door samen te werken met stakeholders uit het netwerk van Rabobank, deskundige medewerkers van Rabobank en door gebruik te maken van de opleidingsmogelijkheden op gebied van kennis en competenties.

Organisatie

Rabobank Amstel en Vecht maakt deel uit van kring Metropoolregio Amsterdam samen met de lokale leefgebieden Regio Amsterdam, Haarlem/IJmond, Zaanstreek en Almere. De bank bestaat uit medewerkers die denken in kansen, ambitieus zijn en werken in een resultaatgerichte cultuur. Wij houden van creatieve, ondernemende mensen met een echte teamspirit die elkaar feedback geven om beter te worden. We geven elkaar de ruimte en inspireren elkaar om - ook samen met klanten en leden - nieuwe ideeën (door) te ontwikkelen. Heb je interesse in de vacature, bekijk de vacature hier.