Rabo ClubSupport Inspiratieavond voor verenigingen en stichtingen

22 februari 2023 9:02

Iedere sport- en cultuurvereniging of -stichting heeft eigen ambities voor de toekomst. Met Rabo ClubSupport helpen we je om deze ambities waar te maken. We nodigen je daarom uit voor één van onze inspiratieavonden sport & cultuur op 3, 5 óf 13 april. Tijdens deze avonden laten we zien hoe we kunnen helpen om je vereniging te versterken!

Verzend het artikel per e-mail
VO RCS Leiden-Haaglanden

Verenigingen zijn het cement van onze samenleving

Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op samenwerking met andere cultuurverenigingen of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag bij de realisatie. De coöperatieve Rabobank gelooft namelijk in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Begeleiding op maat

Samen met onze partners gaan we graag met jou aan de slag om de club toekomstbestendig te maken. Met Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning krijgen verenigingen begeleiding op maat, van professionals die de expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.


Beoogd programma

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Opening met Rabobank
19.35 uur Inhoudelijk programma
21.00 uur Hoe nu verder?
21.15 uur Netwerken onder het genot van een hapje en drankje
22.00 uur Afronding


Locaties & Aanmelden

De drie inspiratieavonden staan gepland op

Maandag 3 april | Rabobank Alphen Woensdag 5 april | Duurzaamheidscentrum de Papaver Delft* Donderdag 13 april | Rabobank Den Haag

* Op deze locatie wordt geen alcohol geschonken.
Klik hierboven op de plaatsnaam van de avond die je wilt bijwonen. Je wordt vervolgens doorgeleid naar de aanmeldpagina van onze partner NOC*NSF om jezelf en je collega aan te melden. Aanmelden kan tot 29 maart.

Landelijke workshops

Vanuit het programma Rabo ClubSupport organiseert Rabobank samen met haar partners van 20 t/m 30 maart 2023 ook diverse online workshops. De thema’s van deze workshops zijn ledenbinding, vrijwilligersbeleid, verduurzamen, financiën, communicatie, sociale veiligheid en gezonde club. Tijdens deze workshops ontvang je allerlei tips en adviezen om jouw club te versterken. Klik hier voor het complete aanbod en de mogelijkheid om je voor jouw vereniging aan te melden.

Wie kunnen deelnemen aan de Inspiratieavond?

Alle verenigingen en stichtingen zijn welkom op één van de Inspiratieavonden om kennis en inspiratie op te doen en hun netwerk te verbreden. Verenigingen en stichtingen die met hun club klant zijn bij Rabobank, kunnen zich vervolgens aanmelden voor Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning, de begeleiding op maat. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan de landelijke workshops. Verenigingen en stichtingen die geen klant zijn bij Rabobank zijn ook van harte welkom op één van de avonden en nodigen we uit zich aan te melden voor de landelijke workshops.