Rabo ClubSupport - Hockeyclub Geldermalsen

11 juli 2022 11:48

Rabobank in Gelderland-Zuid is al jaren verbonden met het verenigingsleven. Verenigingen zijn het cement van onze maatschappij, een ontmoetingsplek, en daarom van groot belang. Met Rabo ClubSupport helpen we, samen met onze partners, verenigingen en stichtingen zelfredzaam en toekomstbestendig te worden.

Verzend het artikel per e-mail
Hockeyclub Geldermalsen, West Betuwe - Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport bestaat uit de Stemcampagne en Verenigingsondersteuning. Met de Stemcampagne kiezen onze leden welke lokale clubs hun stemmen verdienen. Aan de hand van het aantal stemmen van Rabobankleden ontvangen clubs een leuk financieel steuntje in de rug. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van muziekinstrumenten of het aanleggen van speelvelden. Met Verenigingsondersteuning helpen we clubs bij het realiseren van hun ambities, door het delen van onze kennis en ons netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops.

De ervaring van Hockeyclub Geldermalsen met Verenigingsondersteuning

Casper Klop, voorzitter Hockeyclub Geldermalsen: “Tijdens een Inspiratieavond van Rabo ClubSupport zagen we hoeveel mogelijkheden er eigenlijk zijn om te verduurzamen. Met de hulp van Rabo ClubSupport zijn we daarom aan de slag gegaan. We hebben twee watervelden aangelegd, volledig recyclebare slagplanken geplaatst en binnen hebben we ‘de gezonde kantine’ geïntroduceerd. We zijn enorm trots dat we op deze manier ons steentje bij kunnen dragen aan een duurzame samenleving!”

Jouw club ook aanmelden?

Begin 2023 starten we met een nieuwe ronde van het Verenigingsondersteuningstraject in Gelderland-Zuid. Je kunt je club aanmelden voor dit traject. Onze experts uit sport en cultuur ondersteunen je dan bij je hulpvraag over een onderwerp, zoals bijvoorbeeld: ledenbinding, vrijwilligers werven, sponsoring of verduurzaming.

Meer weten en/of aanmelden voor de Stemcampagne of Verenigingsondersteuning? Ga dan naar raboclubsupport.nl

Bekijk hieronder het hele verhaal