Rabo ClubSupport – Goed voor de Airborne Wandeltocht & geweldig voor Arnhem en Omstreken

17 februari 2021 16:25

De Rabobank is al decennialang verbonden met het Nederlandse verenigingsleven. We geloven in hun kracht: verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en een ontmoetingsplek. En daarom van groot belang voor de toekomst. De coöperatieve Rabobank, zelf een grote vereniging met leden, stelt het verenigingsleven centraal binnen Rabo ClubSupport. Samen met onze partners focussen we ons op het zelfredzaam en toekomstbestendig maken van verenigingen en stichtingen. Dit doen we niet alleen op financieel gebied en op het gebied van vrijwilligersinzet, maar ook door intensieve begeleiding van verenigingen en stichtingen om zo hun verenigingsambities in te vullen. Goed voor de verenigingen en stichtingen & geweldig voor de samenleving!

Rabo ClubSupport stemcampagne & Rabo Verenigingsondersteuning

Rabo ClubSupport bestaat uit de Rabo ClubSupport stemcampagne en Rabo Verenigingsondersteuning. De inschrijfperiode van de stemcampagne start op 16 mei, dus vergeet niet om jouw club hier op tijd voor aan te melden! Clubs kunnen door middel van deelname een leuke financiële bijdrage ophalen voor hun vereniging of stichting. Met Rabo Verenigingsondersteuning helpt Rabobank clubs door het delen van kennis en netwerk. Zo maken we elkaar samen sterker.

De ervaring van…Stichting Airborne Wandeltocht

In bovenstaande vlog zie je een mooi voorbeeld van Stichting Airborne Wandeltocht. Zij deden mee aan de masterclass Ledenbinding, onderdeel van het RaboVerenigingsondersteuningstraject, en kwamen zo tot nieuwe inzichten. De doelgroep die zij wilden bereiken was namelijk te groot en te verspreid. De oplossing bleek binnen handbereik: focus op een specifieke doelgroep. Zo kwam de stichting aan een aantal nieuwe en zeer gewaardeerde vrijwilligers.

Meer informatie

Wil je meer weten over Rabo ClubSupport? Kijk dan eens op www.raboclubsupport.nl of mail je vraag naar communicatie.gez@rabobank.nl