Online Bijeenkomst Geldzorgen de Baas

17 februari 2021 16:25

Steeds meer ondernemers ervaren toenemende financiële stress bij hun werknemers. Als coöperatieve bank willen we hier graag aandacht aan geven via de online bijeenkomst Geldzorgen de Baas op donderdag 2 juni van 20.00 - 21.00 uur.

Online Bijeenkomst Geldzorgen de Baas

Dit is een programma voor werkgevers met meer dan 20 werknemers.

Wist u dat:

- Gemiddeld 1 op de 5 werknemers geldzorgen heeft?

- Het gemiddeld 5 jaar duurt voordat hulp wordt gezocht?

- Een werknemer met geldzorgen uw bedrijf gemiddeld € 13.000,- per jaar kost?

Grote kans dat het ook uw bedrijf raakt. Ongeveer een derde van alle werkgevers heeft werknemers in dienst met grote geldzorgen. En de impact op uw bedrijf kan groot zijn. Mensen met geldzorgen wachten vaak lang met het zoeken naar hulp. Uit schaamte, maar ook omdat zij de weg naar hulp niet goed weten te vinden. Werknemers met schulden zijn vaker ziek en werken veelal minder geconcentreerd. Dit brengt kosten voor de werkgever met zich mee. Het loont daarom om werknemers met schulden te ondersteunen. Als werkgever kunt u veel betekenen voor de financiële veerkracht van uw werknemers. Rabobank helpt daar graag bij.

Programma

Omgaan met geld en schulden is de kern van een financieel gezonder leven. Samen met onze partner Moedige Dialoog dragen we met het delen van kennis en middelen bij aan het financiële welzijn van werknemers in de regio en daarmee ook aan dat van uw bedrijf. We vertellen u graag welke oplossingen en aanpak het programma Geldzorgen de Baas biedt:

20.00 uur Welkom en introductie

20.15 uur Het belang van financieel fitte werknemers

20.30 uur Geldzorgen de Baas

20.50 uur Antwoord op uw vragen

21.00 uur Afsluiting

Aanmelden

U kunt het verschil maken voor uw werknemers! Meld u daarom hier aan voor de online bijeenkomst. Zo voorkomen we samen dat betalingsproblemen schuldzorgen worden. Samen zijn we Geldzorgen de Baas. Een paar dagen voor de online bijeenkomst ontvangt u via e-mail de deelnamelink.

Goed voor uw bedrijf & goed voor de werknemers in de regio.

Graag tot ziens op donderdag 2 juni.