Rabo ClubSupport - Theater de KiK

11 juli 2022 11:27

Rabobank in Gelderland-Zuid is al jaren verbonden met het verenigingsleven. Verenigingen zijn het cement van onze maatschappij, een ontmoetingsplek, en daarom van groot belang. Met Rabo ClubSupport helpen we, samen met onze partners, verenigingen en stichtingen zelfredzaam en toekomstbestendig te worden.

Verzend het artikel per e-mail
Theater de Kik, Maas Waal - Oost Betuwe,- Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport bestaat uit de Stemcampagne en Verenigingsondersteuning. Met de Stemcampagne kiezen onze leden welke lokale clubs hun stemmen verdienen. Aan de hand van het aantal stemmen van Rabobankleden ontvangen clubs een leuk financieel steuntje in de rug. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van muziekinstrumenten of het aanleggen van speelvelden. Met Verenigingsondersteuning helpen we clubs bij het realiseren van hun ambities, door het delen van onze kennis en ons netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops.

De ervaring van Theater De Kik met Verenigingsondersteuning

Rita Kosman, bestuurder Theater De Kik: “We willen graag ondersteuning bij het maken van een plan voor de lange termijn. We werken nu namelijk alleen met vrijwilligers en veel taken rusten op de schouders van een klein aantal mensen. We zijn bang dat, als zij stoppen, het theater niet kan blijven bestaan. Rabo ClubSupport helpt ons nu om een stabiele, zelfredzame organisatie neer te zetten.”

Jouw club ook aanmelden?

Begin 2023 starten we met een nieuwe ronde van het Verenigingsondersteuningstraject in Gelderland-Zuid. Je kunt je club aanmelden voor dit traject. Onze experts uit sport en cultuur ondersteunen je dan bij je hulpvraag over een onderwerp, zoals bijvoorbeeld: ledenbinding, vrijwilligers werven, sponsoring of verduurzaming.

Meer weten en/of aanmelden voor de Stemcampagne of Verenigingsondersteuning? Ga dan naar raboclubsupport.nl

Bekijk hieronder het hele verhaal