Rabo ClubSupport - G.V.V.V.

11 juli 2022 12:11

Rabobank in Gelderland-Zuid is al jaren verbonden met het verenigingsleven. Verenigingen zijn het cement van onze maatschappij, een ontmoetingsplek, en daarom van groot belang. Met Rabo ClubSupport helpen we, samen met onze partners, verenigingen en stichtingen zelfredzaam en toekomstbestendig te worden.

Verzend het artikel per e-mail

Rabo ClubSupport bestaat uit de Stemcampagne en Verenigingsondersteuning. Met de Stemcampagne kiezen onze leden welke lokale clubs hun stemmen verdienen. Aan de hand van het aantal stemmen van Rabobankleden ontvangen clubs een leuk financieel steuntje in de rug. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van muziekinstrumenten of het aanleggen van speelvelden. Met Verenigingsondersteuning helpen we clubs bij het realiseren van hun ambities, door het delen van onze kennis en ons netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops.

De ervaring van G.V.V.V.

Simon Brouwer, projectleider bij G.V.V.V.: “Vijf jaar geleden hebben we een strategisch plan opgesteld waarin één van de speerpunten was om te komen tot een innovatieve en toonaangevende jeugdopleiding met als motto “beter worden in voetbal door niet alléén te voetballen”. Mede dankzij het begeleidingstraject, aangeboden door de Rabobank en NOC*NSF, kwamen we tot het idee om deze opleiding ook aan te bieden aan scholen, andere sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en inwoners. Hierdoor hebben we nu een eigentijdse maatschappelijke sponsorpropositie uitgewerkt die we de komende jaren kunnen gaan realiseren samen met onze partners.”

Jouw club ook aanmelden?

Begin 2023 starten we met een nieuwe ronde van het Verenigingsondersteuningstraject in Gelderland-Zuid. Je kunt je club aanmelden voor dit traject. Onze experts uit sport en cultuur ondersteunen je dan bij je hulpvraag over een onderwerp, zoals bijvoorbeeld: ledenbinding, vrijwilligers werven, sponsoring of verduurzaming.

Meer weten en/of aanmelden voor de Stemcampagne of Verenigingsondersteuning? Ga dan naar raboclubsupport.nl

Bekijk hieronder het hele verhaal