35 luxe appartementen op één van de mooiste locaties in Bergen op Zoom gaan in de verkoop!

19 april 2023 11:03

Donderdag 20 april start de verkoop van een nieuwe fase van De Dalwachters op ons Rabobank kantoor in Bergen op Zoom van 18:00 tot 20:00 uur.

Verzend het artikel per e-mail

De Dalwachters

35 appartementen met uitzicht op een groen en waterrijk gebied!

Het plan De Markies maakt deel uit van De Dalwachters. Na De Hertog is het de tweede Dalwachter in rij die de overgang vormt van de stad Bergen op Zoom en het aangrenzende natuurlandschap van Markiezaatsmeer. Samen lijken ze als het ware de wacht te houden over het prachtige Dal van de Molenbeek. Vandaar ook de naam De Dalwachters. Passend bij hun adellijke titels voeren ze die taak met veel stijl uit. In het plan staat comfortabel wonen in een mooie, groene omgeving centraal. Niet alleen wordt het uitzicht over de bestaande natuur van het Dal van Molenbeken optimaal benut, ook om de Dalwachters heen wordt veel aandacht besteed aan een fijne, natuurlijke omgeving. Daarnaast voorzien de appartementen zelf in alle mogelijke gemakken van gelijkvloers wonen met veel comfort en leefplezier. Kortom, in De Dalwachters is het heerlijk wonen in een fijn appartement met aangrenzende natuur.

Maas-Jacobs realiseert de verkoop van deze moderne duurzame appartementen samen met de Rabobank, Helmig Makelaardij, Van de Water Groep en Makelaardij de Jong.

Neem hier een kijkje op de website van De Dalwachters.