Rabo ClubSupport – felicitaties aan 150 clubs in Vallei en Rijn

13 oktober 2022 15:59

Met Rabo ClubSupport bieden wij financiële ondersteuning aan lokale verenigingen en stichtingen. Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt!

Uitslag bekend

Op woensdag 12 oktober maakte de Rabobank in Gelderland-Zuid de uitslag bekend van de Stemcampagne voor Rabo ClubSupport 2022 tijdens een spectaculaire finale-avond met Sven Kramer. De finale-avond was een groot succes! Er zijn veel leuke reacties binnengekomen, er waren veel clubs en leden aanwezig en het gesprek met ‘special guest’ Sven was erg interessant.

Rabobank bedankt al haar leden die gestemd hebben op hun favoriete clubs. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van verenigingen in onze regio. In totaal hebben er ruim 2.350 Rabobankleden hun stem uitgebracht op 150 verenigingen en stichtingen die zich hadden ingeschreven met een maatschappelijk doel. Een geweldig resultaat waar we trots op zijn!

Tijdens de stemperiode brachten de leden van de Rabobank in Vallei en Rijn ieder drie stemmen uit op clubs, die zij een warm hart toedragen. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is de uitslag bekend. Clubs die hebben deelgenomen ontvingen op 13 oktober een feestelijk bericht met daarin hun uitslag en een gepersonaliseerde felicitatievideo. Benieuwd naar de uitslag van jouw club?

Bekijk hier de spectaculaire finale-avond terug of check hier direct de uitslag!

Bedankt voor jullie deelname!

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport 2022. We wensen jullie veel succes met het behalen van jullie bestedingsdoel. En leden bedankt voor het uitbrengen van de stemmen op jullie favoriete club. Wij zien jullie aanmelding en stemmen graag weer tegemoet volgend jaar!

Verenigingsondersteuning

Naast de Stemcampagne bestaat Rabo ClubSupport ook uit Verenigingsondersteuning. Met Verenigingsondersteuning helpen we clubs bij het realiseren van hun ambities, door het delen van onze kennis en ons netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops. Begin 2023 starten we met een nieuwe ronde van het Verenigingsondersteuningstraject in Gelderland-Zuid. Tot deze regio behoren de leefgebieden Arnhem en Omstreken, Maas en Waal – Oost Betuwe, Rijk van Nijmegen, Vallei en Rijn en West Betuwe. Je kunt je club aanmelden voor dit traject. Onze experts uit sport en cultuur ondersteunen je dan bij je hulpvraag over een onderwerp, zoals bijvoorbeeld: ledenbinding, vrijwilligers werven, sponsoring of verduurzaming.


Meer weten over Verenigingsondersteuning? Ga dan naar www.raboclubsupport.nl