Word jij lid van onze raad van commissarissen?

5 maart 2024 15:08

Rabobank West Betuwe zoekt een gedreven en ondernemende commissaris met een onafhankelijke en positief-kritische grondhouding. Als betrokken en actief lid van de raad van commissarissen zorg je dat Rabobank West Betuwe bijdraagt aan het versterken van de samenleving en het welzijn van individuen. Voor de directeur ben je een klankbord en vanzelfsprekend vervul je de ambassadeurs rol met veel plezier.

Ledenraadsleden gezocht voor Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe

Profiel

Onze nieuwe commissaris is maatschappelijk betrokken en draagt de coöperatie een warm hart toe. Je bent een energieke en mensgerichte teamplayer en kan goed anticiperen op een sterk veranderende samenleving en organisatie. Je beschikt over een hbo/universitair denk- en werkniveau, bent lid van Rabobank West Betuwe of bereid om lid te worden en bent bij voorkeur een ondernemer. Je hebt binding met de regio West Betuwe, waar je ook woont óf werkt, hebt een breed lokaal/regionaal netwerk en bent je bewust van het maatschappelijk belang en kan dit ook uitdragen.

Voor de lokale directeur ben je een klankbord en vanzelfsprekend vervul je de ambassadeursrol met veel plezier. Als persoon ben je verbindend, nieuwsgierig en sensitief, heb je een brede interesse en heb je affiniteit met (een van) de maatschappelijke thema's Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en de Energietransitie.

De commissaris treedt op als ambassadeur namens Rabobank. Hij of zij verbreedt tegelijkertijd zijn eigen kennis en ontwikkelt zich door samen te werken met stakeholders uit het netwerk van Rabobank, deskundige medewerkers van Rabobank en door gebruik te maken van de opleidingsmogelijkheden op gebied van kennis en competenties en verbreedt zijn eigen netwerk.

Organisatie

Rabobank is een coöperatieve bank met als missie ‘Growing a better world together’. Als coöperatie heeft de bank geen aandeelhouders maar leden. Haar leden zijn betrokken klanten. De leden kunnen meepraten en meebeslissen over de koers van de bank onder meer over hoe Rabobank van betekenis kan zijn voor de leefomgeving. Samen met klanten, leden en regionale partners zet Rabobank zich in voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu.

Rabobank West Betuwe maakt deel uit van kring Gelderland-Zuid samen met de lokale leefgebieden Arnhem en Omstreken, Maas en Waal – Oost Betuwe, Rijk van Nijmegen en Vallei en Rijn. De bank bestaat uit medewerkers die denken in kansen, ambitieus zijn en werken in een resultaatgerichte cultuur. Wij houden van creatieve, ondernemende mensen met een echte teamspirit die elkaar feedback geven om beter te worden. We geven elkaar de ruimte en inspireren elkaar om - ook samen met klanten en leden - nieuwe ideeën (door) te ontwikkelen.

Meer informatie

Heb je interesse in deze vacature? Kijk dan naar deze volledige profielschets.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ans Verhoef, directeur coöperatieve Rabobank via (06) 53 76 07 63.


Je kunt tot en met 27 april 2024 reageren via directie.kring.gez@rabobank.nl.


Wij vragen je rekening te houden met onderstaande data voor de selectiegesprekken:

    1e ronde: 6 mei middag (gesprek met selectiecommissie)

    2e ronde: 14 mei middag (uitwerken casus)

    3e ronde: 17 mei ochtend (gesprek met voorzitter selectiecommissie en vertrouwenscommissie ledenraad)