Rabo Ledenavond Samen Sterk

9 februari 2024 11:08

Samenwerken aan steeds betere oplossingen voor iedereen. Dat is waar de coöperatieve Rabobank 125 jaar geleden mee begon en dat is wat we zijn blijven doen. Dit hebben we samen met onze leden op dinsdag 6 februari gevierd in Veluvine in Nunspeet. De leden hebben genoten van een gevarieerd programma met muziek, verhalen en dans.

Ledenavond NV

Muzikale klanken van Hendrik Jan Bökkers, betoverende dans van Joey Schuit en verhalen van Arjan Postma

Van boeiende verhalen die stof tot nadenken gaven, tot muzikale klanken en de magie van dans. "Samen Sterk" was niet zomaar een avond van entertainment; het was een viering van de kracht van de coöperatie. ‘Samen’ is het woord dat als een rode draad door de geschiedenis van onze bank loopt. Het is het woord dat naadloos past bij onze coöperatie en bij deze ledenavond. Boswachter Arjan Postma, met zijn trouwe hond Skipper, nam de aanwezigen mee in hoe vanzelfsprekend de dierenwereld samenwerkt. Hendrik Jan Bökkers met zijn unieke mix van muziek en verhalen verraste het publiek met een kijk in zijn leven. Joey Schuit koppelde dit alles weer samen in een innovatieve vorm van vertellende dans. De kracht achter de verbinding tussen deze diverse vormen van kunst was de jonge en talentvolle regisseuse Anne van der Vegt uit Dalfsen. Een mooie manier van samenwerken!

“Rabobank wil bijdragen aan de transities die voor onze klanten en voor ons belangrijk zijn”

Joram Maan, directeur coöperatieve Rabobank licht toe; “Rabobank wil bijdragen aan de transities die voor onze klanten en voor ons belangrijk zijn. Zo zetten we ons in voor de voedseltransitie, de energietransitie en de transitie naar een meer inclusieve samenleving. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen. Tijdens de ledenavond werd dit op een mooie manier samengebracht”.