LTO-Noord afdeling Salland en Rabobank zetten samenwerking voort

23 oktober 2023 16:50

LTO-Noord afdeling Salland en Rabobank Food & Agri werken al een aantal jaren gezamenlijk aan het delen van kennis en ontwikkeling van en voor agrarisch ondernemers.

Op donderdag 5 oktober hebben Rudie Haarman, voorzitter LTO Noord afdeling Salland, en Wilco Bosgoed, directeur Food & Agri regio Midden Oost Nederland, hun handtekening gezet onder een nieuwe partnerovereenkomst tussen beide organisaties voor twee jaar.

Delen van kennis en elkaar ontmoeten

Eén van de belangrijkste onderdelen van de samenwerking is het jaarlijkse seminar dat gezamenlijk wordt georganiseerd in het eerste kwartaal van het jaar en waar het delen van kennis en elkaar ontmoeten uitgangspunt is. Samen zetten we in op toonaangevende sprekers die hun visie geven over (aspecten van) landbouw en over de landbouw in Salland in het bijzonder.

Rudie Haarman: “Ik ben trots op de agrarische sector in Salland en wij zijn positief over de samenwerking in het verleden met Rabobank en kijken uit naar het vervolg”. Wilco Bosgoed: “Wij hebben veel agrarische leden en klanten in Salland. Daarbij vinden wij het belangrijk om agrarische ondernemers te inspireren, kennis te delen en elkaar te ontmoeten. Het gezamenlijk seminar is hiervoor een uitgelezen kans.