Coöperatief dividend Apeldoorn eo

22 november 2023 13:54

We zijn een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen.

Rabobank

Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Zo werken we vanuit onze coöperatieve mentaliteit samen aan oplossingen die goed zijn voor jou & voor de wereld om ons heen. Via het Coöperatief Dividend ondersteunen we maatschappelijke initiatieven die aansluiten bij de maatschappelijke thema’s en onze leefomgeving beter maken.

De maatschappelijke thema’s zijn:
* Duurzaam ondernemen
* Duurzaam wonen
* Energietransitie
* Financieel gezond leven
* Banking4Food

Wil je weten wat deze maatschappelijke thema’s inhoudelijk betekenen? Check het op onze site.

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Naast het coöperatief dividend organiseren we jaarlijks ook de Rabo ClubSupport Stemcampagne. Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Tijdens Rabo ClubSupport kunnen onze leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

2022
5.705 leden brachten hun stem uit;
272 clubs deden mee;
Coöperatief dividend dat werd verdeeld was € 150.000,-

2023
5.587 leden brachten hun stem uit;
281 clubs deden mee;
Coöperatief dividend dat werd verdeeld was € 150.000,-


Benieuwd welke clubs in 2023 meededen? Je vindt het hier.

Rabo ClubSupport Ondersteuning

Daarnaast is er vanuit de samenwerking met NOC*NSF Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning. Vanuit deze samenwerking ondersteunen we clubs met workshops, masterclasses en 1-op-1 begeleiding. Dit om de club bijvoorbeeld toegankelijker te maken, meer sponsors te werven of het clubhuis te verduurzamen. Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat. Het hele jaar door kun je als club deelnemen aan de verschillende workshops en masterclasses. Ook kun je je club aanmelden voor een intensief traject, waarbij je 1-op-1 wordt begeleid door een van onze experts.