Blue Zone Festival

9 mei 2024 19:23

Met trots melden wij dat we als Rabobank mede-initiatiefnemer zijn van het Blue Zone Festival - hét festival voor de gezonde leefomgeving.

Bluezone Festival

“Hét festival voor de gezonde leefomgeving”

Ben jij al bekend met de Blue Zones? Dit zijn plekken op de wereld waar mensen significant ouder en gezonder ouder worden. Wij zijn van mening dat we hier veel van kunnen en moeten kunnen leren. Op 19 en 20 juni vindt het gloednieuwe Blue Zone Festival plaats in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Alle facetten van de Blue Zones komen aan bod in het afwisselende programma. Van lezingen, excursies, beleving en masterclasses tot debatten, workshops en betekenisgeving. Het belooft een informatieve en inspiratievolle dag te worden. Als mede-initiatiefnemer mogen we onze achterban een korting aanbieden. Met de kortingscode BZF24KORTING15 kan jij je aanmelden met 15% korting. Zien we jou daar?

Blue Zone Festival Award

Het doel van het Blue Zone Festival is om meer aandacht te vragen voor gezonde leefomgevingen en de manier waarop we deze omgevingen daadwerkelijk kunnen realiseren en stimuleren. Daar hoort ook een award bij, en eigenlijk twee. Eén award voor het project dat echt laat zien dat er een gezonde leefomgeving gerealiseerd is, en één award voor een veelbelovend initiatief. Inspiratie voor het Blue Zone Festival vinden we op die plekken op de wereld waar mensen gezonder leven en bovengemiddeld oud worden doordat er veel aandacht is voor sociale interactie, beweging, gezonde voeding, natuur, zingeving, weerbaarheid en het kunnen meedoen in de community. Zijn dit ook invalshoeken die in jouw project naar voren komen? Of zijn het andere aspecten die bijdragen aan een gezonde leefomgeving? Je kan je project indienen tot en met 22 mei.

📌 Blue Zone Festival, donderdag 20 juni in Zwolle.

Meer informatie, aanmelden project of bestellen tickets via: www.bluezonefestival.nl/

Blue Zone Festival